Sorry, no posts matched your criteria.

Vaze kojima ćete probuditi dom

Na konzoli, usred police s knjigama ili na stolu, vaza ukrašena cvijećem budi interijere. Naši prijedlozi prilika su za otkrivanje najljepših primjeraka kojima možete osvježiti svoj dom ovog proljeća. Ukoliko ih ne možete naručiti online, predlažemo vam da angažirate talentiranog umjetnika, vještog s bojama i kistom, koji će od vaših starih vaza ili onih novih, bez podloge, napraviti male replike vaza s naše liste.

Vaza Simone Bodmer Turner

Izrađena od keramike vaza u obliku mosta napravljenog u obliku ruku jedan je od popularnijih modela u online prodaji. Za njenu izradu dizajnerica Simone Bodmer Turner nadahnuće je pronašla u drevnim vazama predkolumbijskog vremena i etrurskog naroda. Vaza je ručno rađena u Brooklynu.

Vaze Théa Tournea

Inspiriran crtežima francuskog umjetnika Jeana Cocteaua, Théo Tourne nas svojim vazama vodi na topli jug. Ove lijepe vaze svojim dizajnom unose aromu ljeta i mora i griju naše interijere.

Vaza La Double J

Ukrašena divovskim ananasom, ova crvena vaza iz kompanije La Double J izrađena je u Italiji i ručno je oslikana.

 

Vaza Habitat x Benjamin Fély

Koristeći stari namještaj i staro drvo za svoje kreacije, Benjamin Fély je ukrstio snage sa Design Lab-om Habitat, i iz te kolaboracije nastala je Habitat x Benjamin Fély vaza. Osim dizajna i njena pristupačnija cijena, 45, eura, u odnosu na druge, mnogo skuplje modele, čine je traženim modelom.

Octaevo Riviera papirna vaza

Marcel Baer, osnivač i umjetnički direktor kuće OCTAEVO, zamišlja novu kolekciju vaza od papira nadahnutu šezdesetima, suncem i grafikom.

Vaza Macchia Su Macchia

Nazvana Macchia Su Macchia, ova vaza iz Italije kombinira uzorke pigmenta iz muranskog stakla. Tipično italijanski.

 

 

NAPIŠI KOMENTAR

2 − 1 =