Sorry, no posts matched your criteria.

Uredite kancelariju u vlastitom domu

S obzirom na to da trenutna situacija s pandemijom utječe na nas kao nikada prije, većina nas vrijeme provodi kod kuće. Mnogi su kancelariju u firmi zamijenili radnim prostorom u vlastitom domu. No, da biste bili produktvni u domu kao i u kancelariji, važno je da obratite pažnju na nekoliko faktora, naročito na to kako ćete urediti svoj radni prostor. Postoji i studija koja pokazuje da ako radite na krevetu, to može smanjiti produktivnost. Dakle, zaboravite krevet već osigurajte adekvatan prostor za svoj posao.

Uz pomoć naših savjeta jednostavno ćete napraviti kućni ured koji nadahnjuje kreativnost.

Smjelo, svijetlo i lijepo

Korištenje svijetlih boja pomoći će vam da ostanete budni te smanjite letargiju. Akcenat neka bude na nekom zanimljivom komadu namještaja ili dekorativnom elementu u prostoru. Možda to i ne primijetite, ali i vaše tijelo i vaš um imaju reakcije na viđenje određenih boja.

Uložite u odgovarajuću pribor

Izbjegavajte da radni prostor bude previše ugodan ili udoban! Uložite u dobru uredsku stolicu i radni stol. Dodajte dobre slušalice, stolni kalendar, sat i odgovarajuće pribor. To će daleko doprinijeti povećanju radne energije. Prostor možete dodatno ukrasiti dodavanjem jastuka ili nekih predmeta na stolu. Pinboard s nekoliko inspirativnih citata također čini izvrstan dodatak.

Foto credit: Unsplash

NAPIŠI KOMENTAR

one × two =