Sorry, no posts matched your criteria.

GIVEAWAY: Darujemo dva dizajnerska jastuka za pse brenda Šapa LAB, slijedite naše upute

U moru uvoznih proizvoda za kućne ljubimce kojima su preplavljene domaće prodavnice, nas je prije nekoliko sedmica oduševila ponuda brenda „Šapa LAB“. Bila nam je pravo otkriće, prvo, jer je domaći brend, cjelokupni proizvodni proces je zaokružen pod markicom Made in BiH, također i negov dizajn je originalan i praktičan, te je  ekološki prihvatljiv. Naime, namještaj je izrađen od visokokvalitetnog prirodnog materijala, drvo-bukva, i obrađuje se isključivo prirodnim i netoksičnim materijalima (eko boje i ulje), te na taj način štiti okolinu, ima duži životni vijek i jednostavno se reciklira.

alma subasic dizajnirala namjestaj kucni ljubimci sapa lab za zula digest

Alma Subašić Omerović dizajnira multifunkcionalan namještaj i opremu za kućne ljubimce i njihove vlasnike

Vlasnica brenda Alma Subašić Omerović, koju šira publika zna kao vrsnu pjevačicu i interpretatorku sevdaha, je magistrantica arhitekture, i mislila je na svaki detalj, naročito multifunkcionalnost, kada je dizajnirala komade namještaja i opremu za kućne ljubimce i njihove vlasnike.

Dizajnerski namještaj uključuje krevet za mačke i pse koji sadrži integrisanu ladicu za odlaganje stvari, noćni stolić/side table koji služi i kao prostor za odmor ljubimca, hranilice sa praktičnim posudicama, komodicu koja je ujedno wc za mace, kao i veliki broj proizvoda koji uskoro dolaze u ponudu. Dizajnerski jastuci „Yastook“ se proizvode u različitim dimenzijama i kombinuju se sa namještajem. Svaki proizvod ima ugraviran prepoznatljivi logo brenda Šapa LAB, koji će biti zaštićen u Institutu za intelektualno vlasništvo BiH.

Sve proizvode je moguće personalizirati (ugravirati imena ljubimaca), prilagoditi i uraditi po dimenzijama i željama kupaca.

I na kraju lijepa vijest za vlasnike malenih šapica, Alma je odlučila darovati dva jastuka za pse iz ponude „Šapa LAB“, za naša dva čitatelja, u dimenzijama koje sami izaberu.

Jastuci dolaze u veličinama

S: 70 x 50 x 14 cm

M: 90 x 60 x 14 cm

L: 105 x 70 x 16 cm.

Visokokvalitetni jastuk za ljubimce ističe se kombinacijom minimalističkog dizajna savršenog za svaki dom, kao i praktičnih detalja. Jastuk/ležaj sastoji se od kvalitetne perive navlake, ručke za lagan transport jastuka na kojoj je detalj @sapa.lab loga od eko kože, te punjenje koje ne mijenja oblik ni nakon više godina korištenja, zajedno sa finim detaljima poput elegantnih kontrastnih oboda. Nudi udobnost i savršen odmor vašim ljubimcima. Kombinaciju boja možete izabrati po želji.

Učestvovati možete putem Facebooka i Instagrama (izaberite jednu društvenu mrežu), sve što treba da uradite je da, ukoliko učestvujete preko Facebooka da lajkate FB stranice Šapa LAB i Zula Digest, te u komentaru pojasnite zašto biste voljele/li imati jedan ovakav jastuk, a ukoliko učestvujete putem Instagrama da zapratite Šapa LAB i Zula Digest, te u komentaru označite dvije osobe koje bi se također obradovale sa ovim kvalitetnim jastucima.

Jednog dobitnika ćemo izabrati putem FB, a drugog putem Instagrama. Naš Giveaway traje do četvrtka u podne kada ćemo objaviti imena sretnih dobitnika.

 

 

 

 

UPDATE: Dragi naši igra je završena, po jedan jastuk za psa brenda Šapa LAB dobili su: s.saara96 koja je igrala putem Instagrama, te Admira Mujkić koja je igrala putem Facebooka. Dobitnici neka se jave porukama na našem FB i Instagram profilu kako bismo dogovorili detalje preuzimanja. Drugim učesnicima želimo više sreće drugi put.

NAPIŠI KOMENTAR

11 + twelve =