Sorry, no posts matched your criteria.

Nova dimenzija torbi: Predstavljamo šest modela, teško ćete se odlučiti za favorita

Kupiti novu torbu nikada nije loša ideja, zar ne? Svaka sezona nosi neki svoj pečat, bilo da se radi o dizajnu, printu, veličini modela, a ovog ljeta kao da su dizajneri sklopili tajni pakt ne bi li nam raznovrsnom ponudom zadali ozbiljnu glavobolju. Jer koji model izabrati? Koju veličinu, print?

U nastavku donosimo vam listu od šest dizajnerskih torbi, naših favorita, s kojima će ljeto biti potpuno. I čije inačice sigurno po mnogo pristupačnim cijenama možete naći na našem tržištu.

 

DIOR MICRO SADDLE

Dior je lansirao torbu veličine dlana. U kompletu s visećim “D” i asimetričnim izgledom Diorov popularni mikro dizajn jednostavno je savršeno umanjena verzija ranijih torbi. Iako u nju vaš telefon sigurno neće stati, možda ćete moći nekako ubaciti ruž.

Foto credit: Dior

FENDI FIRST

Elegancija bez konkurencije. To je Fendi. Nedavno je italijanski brend predstavio torbu Fendi First. Na prvi pogled čini se da je torba minimalistički napuhanog izgleda, bez logotipa na vidiku. Ali, pogledate li pažljivije vidjet ćete da je kopča zapravo divovsko “F” maskirano elegantnim skladnim linijama.

 

LOEWE GOYA

Goya torba koju je lansirala modna kuća Loewe pruža luksuznu jednostavnost u tri veličine koje se mogu prilagoditi upotrebi. Elegantna i klasična.

Foto credit: Loewe

BOTTEGA VENETA POINT

Macramé (umjetnost vezanja čvorova i tehnika ručnog rada) uzdignut je do čistog luksuza s Botteginom kolekcijom Point. Bilo da se nosi s kaiše ili bez, tkani komad budi snove o ljetovanju u Saint Tropezu.

 

Foto credit: Bottega Veneta

BALMAIN 1945 TOTE

Nijedan ljetni outfit nije potpun bez torbe. Balmain 1945 Tote jednostavnog je izgleda, u obliku pravougaonika, klasičnog dezena. Samo još dodajte neku udobnu ležaljku i mojito i izgled će biti potpun.

 

Foto credit Balmain

JACQUEMUS LE PINU

Jacquemusov Le Pinu je unisex torba iz snova. Jednobojna crvena, elegantna crna i zelene nijanse dostupne su u koži i najlonu. I naravno, mogu se prebaciti preko ramena na dva različita načina.

 

Foto credit: Jacquemus

NAPIŠI KOMENTAR

5 × five =