Sorry, no posts matched your criteria.

Paletom novih Catrice proizvoda Happy At Home priuštite sebi oazu ljepote u vlastitom domu

Make-up brend „Catrice“ lansirao je novitete za sezonu jesen/zima 2021. Iako nas uvijek iznenadi ponudom, ovoga puta kao nikada do sada nas stavlja na toliko slatkih muka da prosto ne znamo koji proizvod ili više njih izabrati.

U novoj kolekciji vodili su računa o apsolutno svim segmentima proizvodnje; od visokokvalitetnih sastojaka do ekološke održivosti, sve pod motom “Pristupačna održivost”. Kolekcija je podijeljena u tri segmenta ili trenda:

Safety First uključuje proizvode koji će vam pružiti bezbrižno, sigurno iskustvo ljepote i rezultata; maskare, separator trepavica, tekući tuš za oči, olovke za obrve, gel vodootporne olovke za za oči, serum primer za lice, mineral duo puder za obrve, gel za obrve, mat tekući puder, camouflage kremu, primer za lice, protect sprej za lice, vegan collagen matt ruž za usne, bazni lak, učvršćivač noktiju.

Power of skincare uključuje: balzame za usne, flastere za oči.

I na posljetku Happy at Home grupa proizvoda kojima ćemo se u nastavku detaljno pozabaviti.

Trend Happy At Home fokus stavlja na nas same. Na to da unutar četiri zida vlastitog doma stvorimo svoju oazu ljepote i unutarnjeg zadovoljstva. To malo vremena koje ćemo izdvojiti za sebe u moru obaveza pretvarit će se u opsežne rituale samopomoći, te će za čas naš dom postati mali kozmetički salon u kojem ćemo imati priliku da se opustimo, njegujemo, uljepšamo i na kraju oraspoložimo. Dobrobit je ključ! To imajte na umu prilikom korištenja „Catrice“ nove linije proizvoda.

 

SUPER BOOST SERUM ZA TREPAVICE & OBRVE

Duže, gušće i punije trepavice i obrve dok spavate? Ne, ne sanjate, jer Super Boost serum za trepavice i obrve će to i omogućiti. Hranjivi i jačajući serum sadrži kompleks WidelashTM kompanije Sederma, hijaluronsku kiselinu i provitamin B5. Kada se upotrebljava kao proizvod za redovnu njegu, osigurava punije, duže i snažnije trepavice i obrve. Nanesite laganu, prozirnu teksturu na liniju trepavica i obrva pomoću aplikatora u obliku četkice i ostavite da djeluje tokom noći. Punije trepavice i obrve jačeg izgleda lako se postižu u udobnosti vlastitog doma i bez posjeta kozmetičkom salonu.

Night Repair Lash & Brow Mask 9,85KM

Super Boost Lash & Brow Serum 9,85 KM

NATURAL TAN SERUM ZA LICE

Drop, Tan, Glow! Postepena, zdrava preplanulost bez narandžaste nijanse je ono što želimo. Zahvaljujući aktivnom sastojku za sunčanje eritrulozi, Natural Tan Serum stvara glatku, preplanulu put koja je vidljiva nakon dva do tri dana korištenja i može se nadograđivati. Jednostavno nanesite serum na dlan ili izravno na lice i lagano umasirajte, pazeći na prijelaz na vratu i ušima. Za zdrav i svjež izgled bez obzira u koje doba godine i bez brige oko nereda oko samotamnjenja.

Natural Tan serum za lice 13,95 KM

WASH AWAY JASTUČIĆI ZA UKLANJANJE ŠMINKE

Apsolutno neophodni za svaku ljubiteljicu ljepote i raskošnu, zdravu kožu. Novi jastučići za uklanjanje šminke koji se mogu ponovo koristiti ne samo da čine večernju rutinu lakšom i bržom, već i održivijom! Evo kako to funkcionira: Uzmite jedan od tri jastučića, namočite ga i nježno pređite preko očiju i lica. Može ukloniti i vodootporni make-up bez potrebe za dodatnim proizvodima za čišćenje. Jastučić ulošci se mogu prati na 60 stepeni i ponovo koristiti.

Wash Away jastučići za uklanjanje šminke 7,95 KM

VOLUMIZING EXTREME LIP BOOSTER

Uvijek postoji razlog za osmijeh! A s novim Volumizing Extreme Lip Booster Bright Smile, postoji još jedan! Nakon pojačivača čilija i đumbira, ovaj novi pojačivač nudi jedinstvenu prednost: vidljivo izbjeljivanje zubi za još sjajniji osmijeh. Kako radi? Blijedoplave i srebrne svjetlucave čestice u prozirnoj teksturi odražavaju svjetlost na usnama radi vidljivog učinka izbjeljivanja zubi. Miris mentola i svježi pepermint stvaraju trnce na usnama i osiguravaju voljeni efekt plumpinga.

Volumizing Extreme Lip Booster 7,95 KM

HOLIDAY SKIN LUMINOUS BRONZER

Produžiti ljetnu preplanulost, stvoriti nježne konture ili revitalizirati umorni ten? Nije problem uz Holiday Skin Luminous Bronzing Puderom. Svilenkasti, vodootporni puder pruža nježnu preplanulost suptilnog sjaja i njeguje kožu zahvaljujući ulju makadamije. Bronzer je dostupan u dvije nijanse.

Holiday Skin Luminous bronzer 7,95 KM

PEPPERMINT BERRY GLOW BALZAM ZA USNE

Balzam za usne s dvostrukim wow efektom: Ne kombinira samo boju i njegu na usnama, već i apsolutno privlači pažnju! Zahvaljujući uljima borovnice, maline, crnog ribiza i paprene metvice te hranjivim voskovima, balzam garantira mekane, sjajne usne. Jednom nanesen, balzam reagira s pH vrijednošću usana, nježno ih prekrivajući jedinstvenom ružičastom bojom. Njegova metalik ambalaža u boji bobica i ledeno plava boja iznutra također vidljivo ističu posebnu vezu između bobica i peperminta. Pružit će vam još malo ljetnog raspoloženja.

Peppermint Berry Glow Balzam za usne 9,85 KM

VOLUMIZING EXTREME BALZAM ZA USNE

Volumizing Extreme balzam za usne Ginger Shot novi je favorit za spontane video pozive. U kratkom roku osigurava lijepo razmažene, ekstra voluminozne usne i daje im blistav sjaj sa zlatnim svjetlucavim česticama. Zahvaljujući ugodnom, svježem mirisu, njegovi ključni sastojci mentola i đumbirovog ulja pružaju krajnji poticaj za osjetila.

Volumizing Extreme balzam za usne 9,85 KM

 

MORE THAN NUDE TRANSLUCENT EFFECT LAK ZA NOKTE

Ljubiteljice ste CATRICE More Than Nude lakova za nokte? Pripremite se onda za novi dodatak iz porodice veganskih More Than Nude lakova za nokte prozirnog efekta. Višedimenzionalni, fini biseri stvaraju moderan, proziran učinak na noktima i daju im suptilan, ali elegantan izgled za svakodnevno nošenje. Asortiman je dostupan u tri jedinstvene, brzosušeće i dugotrajne boje koje laskaju svakom tonu kože: ledeno bijela, nježna nude i svjetlucava ružičasta. Formula laka također nema mikroplastičnih čestica, alkohola i parfema.

More Than Nude Translucent Effect lak za nokte 6,95 KM

NAIL REPAIR OVERNIGHT SERUM ZA NOKTE

“Sveti gral” za svaku rutinu njege noktiju: Veganski noćni serum ne samo da regenerira i poboljšava stanje noktiju i kutikule, već ih čini gipkijima i pruža elastičnost i intenzivnu njegu preko noći. Serum sadrži ukupno 86 posto prirodnih sastojaka, uključujući aloe veru, veganski keratin, ulje slatkog badema, pantenol, glicerin, vitamin E i ferment iz bakterija mliječne kiseline. Zahvaljujući gel-krem teksturi, serum se brzo upija. Paket apsolutne snage za osjetljive, tanke nokte ili kao tretman nakon uklanjanja umjetnih noktiju. Formula ne sadrži mikroplastične čestice, silikone, mineralno ulje, parabene i alkohol.

Nail Repair Overnight serum za nokte 5,95 KM

 

NAPIŠI KOMENTAR

nineteen − ten =