Sorry, no posts matched your criteria.

Plava boja laka za nokte je trend sezone: Nose ga žene svih dobi, čak i one koje preferiraju klasiku u odijevanju

Plava je nova crvena boja za nokte, čak i za žene koje preferiraju klasiku u odijevanju. Ovaj trend prvo smo vidjeli u street style kombinacijama Italijanki. Osim što lijepo „razbija“ tamne boje, plava boja također unosi dobro raspoloženje u hladne dane jeseni.

No, ova nijansa se nije baš pojavila niotkuda, već duže vrijeme je prisutna naročito u tamnoj nijansi. Chanel ju je donio na piste u svojoj reviji visoke mode u jesen 2020. godine. I sada je izvjesno da će indigo plave, pastelne nijanse početi zauzimati prva mjesta na ljestvici boja noktiju koje ćemo imati priliku vidjeti u nadolazećim mjesecima.

Plava je sve popularnija ne samo među djevojkama već i ženama svih dobi zato i jer se dobro slaže sa svim bojama: crnom, bež, bijelom, crvenom

Znamo da Talijanke imaju duboko ukorijenjenu tradiciju i slabost prema manikuri, da su vrlo vjerne klasičnoj crvenoj boji i da ne zanemaruju svoju njegu ili šminku. Ztao ne iznenađuje što su među prvima prigrlile ovaj trend. Plava je sve popularnija ne samo među djevojkama već i ženama svih dobi zato i jer se dobro slaže sa svim bojama: crnom, bež, bijelom, crvenom…Neovisno o tome šta nosite, izgleda dobro i puno se lakše kombinira od narančaste ili ružičaste naprimjer. I kao što smo na početku rekli, ona je jednostavno aoscijacija na pozitivne stvari. I zato, ako ste tip koji prati trendove, pa i ako niste (izađite iz zone komfora), plava boja laka za nokte neka bude prvo što ćete u svojoj manikuri primijeniti ovih dana.

 


 


 

NAPIŠI KOMENTAR

thirteen − 8 =