Sorry, no posts matched your criteria.

Pozvani ste kao gošća na zimsko vjenčanje: Ovo su naši prijedlozi šta obući

Dobiti pozivnicu za vjenčanje znači da vam je neko iskazao čast da sreću zbog svog velikog dana podijeli s vama. Međutim, nakon što se obradujemo pozivnici odmah slijedi i napad panike – šta obući na vjenčanje? Znate za staro pravilo; ne nositi bijelo, jer to je boja koja je rezervirana za mladenku, i naravno, uvijek biti dovoljno pristojna da svojim outfitom ne zasjenimo mladu. Jer, ipak je to njen dan.

Zimska vjenčanja su naročito izazovna kada je riječ o outfitu. Ali, i ona, ostavljaju mogućnost da se obučemo s mnogo ukusa, bez da smo umotani u neke debele kapute, šalove i slično.

Inspiraciju za odjevne prijedloge našli smo na modnim pistama i u kolekcijama najvećih modnih imena. Naravno, mnogima kolekcije nisu dostupne, ali mogu poslužiti kao inspiracija da naprimjer skrojite određeni komad, ili pronađete adekvatnu zamjenu u sličnim modelima u nama dostupnim radnjama.

Dizajneri znaju kako kombinirati posao i zadovoljstvo, te su u svojim kolekcijama za jesen/zimu 2021., lansirali cool odjevne kombinacije savršene da se nose ukoliko ste pozvani ove zime kao gošća na nečije vjenčanje.

@d&g


@emiliawickstead


@fendi


@louisvuitton


@luisabeccaria


@prada


@stellamccartney


@temperleylondon

NAPIŠI KOMENTAR

eighteen − 7 =