Sorry, no posts matched your criteria.

Četiri vrste pramenova idealnih za crvenu boju kose

Crvena boja kose ne stoji svakome. Imati je znači, jako voditi računa i odjevnim kombinacijama, kao i makeup-u. Crvenu boju kose najbolje ćete osvježiti pramenovima.

Najpopularnije nijanse su:

  1. Svijetla – frizer bira svijetlu boju od sljedećih boja: bež, slonovače, mliječne čokolade, karamele, pšenice i plave.
  2. Tamna – možete birati između čokolade, jantara, meda i drugih tamnih tonova.

U svakom slučaju, isticanje na crvenoj kosi daje čaroban rezultat. Kosa izgleda obnovljeno, zdravo i nikako beživotno.

Prednosti pramenova na crvenoj kosi:

  • Najvažnije pravilo je da frizer koristi kvalitetne farbe (materijale) i pribjegava tehnikama bojenja koje neće oštetiti vašu kosu.
  • Pogodni su za osobe sa osjetljivim tjemenom, jer ga boja ne dodiruje.
  • Mogućnost ažuriranja prekrasne crvene boje kose bez potpunog ponovnog bojanja.
  • Isticanje je prikladno za vrlo gustu i dugu kosu.
  • Ne zahtijeva česta obnavljanja – jednom u 1-3 mjeseca.
  • Izdvajaju se tri tehnike isticanja crvene kose.

FREKVENCIJA

Tehnikom frekvencije stvarate efekt ne previše izraženih pruga koje su skladno isprepletene jedna s drugom. Tehnika frekvencije izgleda dobro na kosi bilo koje dužine, ali bolje pristaje srednjoj dužini kosi.


KLASIČNI

Klasično naglašavanje ističe samo nekoliko pramenova po cijeloj glavi. Daje blagi efekt svježine ako je boja svijetla, ili tajanstven za cijelu sliku ako je boja tamna. Klasika se izvodi na gustoj i teškoj kosi, na kojoj se boja obično teško prima. Klasika se uvijek radi s folijom kako bi se stvorio dodatni efekt zagrijavanja boje, dok ona bolje prodire u strukturu kose.


VENECIJANSKO ISTICANJE KOSE

Venecijanski se radi bez upotrebe folije. Frizer nanosi sastav na kosu i glatko ga raspoređuje, što stvara vrlo nježnu i ženstvenu boju. Metoda izgleda lijepo na dugoj i srednjoj kosi.


ZEBRA ISTICANJE

Rijetka metoda za crvenu kosu je zebra. Ovdje su pruge vrlo izražene, postiže se izradom crvene trake, redom  crne trake.

Izvor:confettissimo

NAPIŠI KOMENTAR

10 − 4 =