Sorry, no posts matched your criteria.

Najbolje kombinacije suknje i džempera

Zimi, mekani džemper, u većini slučajeva udobnog oversize kroja, mnogima je temeljni element looka. Topao je i često najjednostavnije i najpraktičnije rješenje. Ali, kako svoj omiljeni džemper kombinirati ove zime sa suknjom?

Za večernji look birajte suknju u boji srebra ili sa šljokicama, dok se u dnevnoj varijanti oslanjajte na neutralne nijanse ili klasičnu, potpuno crnu boju. Kako bismo vam pomogli da napravite najbolji izbor, bez obzira na priliku za koju se spremate, odabrali smo street style lookove koji se lako repliciraju i koji odišu najnovijim modnim trendovima.

SUKNJA I DŽEMPER U ISTOM TONU

Drage su nam kombinacije u nude nijansama. Prosto je nevjerovatno koliko u hladnim danima zime izgledaju elegantnije nego inače. Pun pogodak ćete postići nakon što ih upotpunite s parom elegantnih cipela.

Foto credit:taylorlaneblog.com /Na blogu možete pogledati kako Taylor kombinira i druge boje suknji i džempera

SUKNJA S IZREZOM I DŽEMPER

Mnogi ne mogu odoljeti suknjama na izrez. Ako ste među njima, i ako takve suknje želite nositi tokom dana, tada ih kombinirajte sa sa džemperom neutralne boje i visokim čizmama.

Foto credit:wheretoget

SUKNJA SA ŠLJOKICAMA I DŽEMPER

Odlučili ste se za dugu srebrnu ili šljokičastu suknju uz mekani džemper neupadljivih boja i pomalo šlampavog kroja? Uradili ste pravu stvar, a sada se bacite na izbor cipela koje jednostavno moraju imati vrlo visoku petu.

Foto credit:yesmissy.com/

CRNA SUKNJA, CRNI DŽEMPER

Crna uvijek funkcionira, to znamo. I zato kada ste neodlučni šta obući, sasvim je ok igrati na kartu klasike. Možda još jedino crni outfit možete malo razbiti uz pomoć detalja, asesoara u bijeloj boji ili pastelnoj nijansi.

Foto credit: Collage Vintage

MIDI SUKNJA I DŽEMPER

Midi suknja, bilo da se radi o koži ili vezu materijalu, prekrasna je u kombinaciji sa super ležernim džemperom i elegantnim crnim čizmama ili cipelama.

NAPIŠI KOMENTAR

eighteen − eighteen =