Sorry, no posts matched your criteria.

Stigao je novi Armani Si parfem

Giorgio Armani predstavlja Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, novu snažnu i blistavu interpretaciju svog prepoznatljivog ženskog mirisa Sì. Parfemska voda Sì PASSIONE ÉCLAT utjelovljuje odvažno i moderno izdanje ženstvenosti, te prenosi živu snagu strasti utjelovljenu u crvenoj bočici, boji ljubavi.

Naziv mirisa Éclat, znači sjaj, te simbolizira njegove blistave note: od energičnog bergamota do krhkoga i živahnoga crnog ribiza koji se stapaju s osvježavajućim notama ruže. Kreirala ga je Julie Massé (MANE), koja stoji i iza originalnog mirisa Sì PASSIONE.

Ovaj blistavi miris iz porodice cvjetnih mirisa s ružom u središtu sastoji se od brojnih sastojaka koji su proizvedeni odgovorno i održivo. Riječ je o bergamotu iz Kalabrije u Italiji, koji mirisu daje njegovu prepoznatljivu dozu sjaja, bugarskoj ruži iz Isparte u Turskoj, te infuziji premium bourbon vanilije s Madagaskara. Održiva nabava ovih sastojaka pokazuje da ovaj brend poštuje prirodu.

Parfemska voda SÌ PASSIONE ÉCLAT dolazi u legendarnoj i prepoznatljivoj bočici mirisa Sì, čije je prozirno staklo lakirano premazom boje rubina koji sjaji poput dragulja na suncu, te tako simbolizira način na koji strast unosi žar u život. Novi Armani parfem dočarava strast koja će vas potaknuti na otkrivanje vlastitih snaga i na život pun elegancije i neovisnosti. Trag koji miris ostavlja lagan je i svjež, a istovremeno nježan i prožima osjetila.

NAPIŠI KOMENTAR

2 × five =