Sorry, no posts matched your criteria.

Nose se naočale u stilu 70-ih

Da biste podigli modnu kombinaciju na viši nivo potrebne su vam naočale. Sjajan asesoar i zahvalan, jer toliko je modela; boja i oblika da ih možemo mijenjati i prilagođavati situacijama. Ove sezone istakao se model koji će nas vratiti u ’70-te godine.

Riječ je o avijatičarskim naočalama, samo što sada dolaze u predimenzioniranim okvirima te staklima u boji.

Zanimljivo je da kada su napravljene, avijatičarke nisu bile dostupne masama. Kompanije Bausch & Lomb i Ray-Ban dizajnirale su ovaj model za pilote 1936. godine. Ray-Ban je zahvaljujući ovom modelu sunčanih naočala postao jedan od svjetskih lidera u razvoju i proizvodnji sunčanih naočala i vezanih dodataka. Pilotske naočale su 1938. godine postale poznati stil sunčanih naočala u svijetu.

Danas, ovaj revolucionarni novi proizvod je značajan komad odjeće. Svake godine proizvode se novi modeli tamnih sunčanih naočala svih oblika i boja. Neki modeli su predodređeni da postanu prava legenda stila, popularni kroz nekoliko generacija, baš kao što su pilotske sunčane naočale.Takvi modeli neizbježno su povezani sa svijetom muške mode i s njima izgledate samouvjerenije.

KO IH NOSI?

Osim zvijezda koje su ih popularizirale: Tom Cruise, Sylvester Stallone i Val Kilmer, savršen klasičan stil i kvaliteta privlače lovce na stil i one koji traže glamurozni accessoire. Pilotske naočale i dalje su iznimno popularne među pilotima civilnog i vojnog zrakoplovstva, te američkim policajcima. Povrh toga, pilotske naočale često se pojavljuju u ženskim i muškim modnim časopisima. Već gotovo osamdeset godina avijatorice predstavljaju oznaku stila, ali i racionalnog izbora. Tokom godina, broj fanova ovog modela je u porastu.

Pilotske sunčane naočale vrlo su popularne u današnje vrijeme, zahvaljujući univerzalnom obliku, jednostavnom dizajnu i 100% zaštiti od sunca. A za to postoji dobar razlog, i on leži u originalnom dizajnu i ljepotu. Okviri pilotskih sunčanih naočala savršena su zaštita od nastanka sunčanih mrlja. Stoga nije čudo da su Ray Ban avijatorice vrlo tražene od strane svih vozača, ribara, turista i putnika. Najvažnije od svega, pilotske sunčane naočale odgovaraju svakom obliku lica. Avijatorice nisu samo obične sunčane naočale, već izraz osobnog stila. Zbog svoje popularnosti, pilotske naočale su vjerojatno najkopiraniji model na svijetu.


Foto credit:Instagram

NAPIŠI KOMENTAR

17 − fourteen =