Sorry, no posts matched your criteria.

U subotu se spajaju dvije moćne i super bogate porodice: Sve o vjenčanju Beckhama Jr-a i nasljednice Nicole

U subotu Victoria i David Beckham žene najstarijeg sina Brooklyna. Svjetski mediji su znatiželjni u vezi svakog detalja, što je i razumljivo, jer se spajaju dvije moćne, super bogate porodice. A i par je glamurozan, pa će tako svi zadovoljiti svoje apetite kada je riječ o životu mladog para.

Nicole Peltz je glumica i bogata nasljednica. Vezu sa Brooklynom je počela prije tri godine, da bi se godinu nakon toga vjerili.

„Prije dvije sedmice sam pitao srodnu dušu želi li se udati za mene. Pristala je. Najsretniji sam muškarac na svijetu. Bit ću sigurno najbolji suprug i otac jednog dana“, objavio je Brooklyn na Instagramu.

Da li će uskoro postati roditelji, ne zna niko, ali ono što je poznato, barem o tome pišu svjetski mediji, je da će se vjenčanje mladog para održati na Floridi u porodičnoj vili Nicoleinih roditelja. Za muzičkog gosta navodno je izabran Snoop Dogg.

Nicole će nositi dvije haljine, vjenčat će se u vjenčanici kuće Valentino, dok će kao drugu haljinu nakon oficijelnog dijela vjenčanja nositi kreaciju Brooklynove majke Victorije.

Foto credit:Instagram

Za kumove i jedno i drugo su izabrali članove porodice; svoju braću.

Kako se moglo i očekivati, snimanje vjenčanja zvanicama neće biti dozvoljeno, a šuška se da će ekskluzivne fotografije prvi objaviti Vogue. U vezi još jedne stvari mediji u engleskoj oštre pera i istražuju ovih dana, pa se može pročitati kako će zbog enormnog bogatstva (Nicoleina porodica ima 1.3 milijarde funti, a Beckhamovi 370 miliona funti), potpisati predbračni ugovor.

NAPIŠI KOMENTAR

2 × two =