Sorry, no posts matched your criteria.

Tonirana krema nakon koje nećete razmišljati o puderu

Sa dolaskom proljeća mijenjaju se i naše beauty navike. Koža traži lakšu šminku, pa tako mnogi svoje pudere mijenjaju za BB ili CC kreme. Ranije smo pisali o utjecaju koji mreža TikTok ima kada je riječ o fashion, beauty, health i gastro trendovima. Ona je postala mjesto recenzije gotovo svih proizvoda. Na ovoj mreži posljednjih dana se govori najviše o toniranoj kremi L’Oreal Skin Paradise. Osim zaštitnog faktora 20, u bazi proizvoda su i prirodni sastojci kao što su aloe vera i đumbir.

@marriedtomathis

#createyourparadise using the Skin Paradise Water-Infused Tinted Moisturizer! Go grab it at Ulta now! @lorealparis #ad

♬ original sound - Caroline Mathis

Hidratantna krema pročišćava ten zahvaljujući formuli s prirodnim sastojcima, a blago obojena formula osigurava sjaj zdravog izgleda i opskrbljuje kožu vlagom. Zaključak je da se radi o toniranoj kremi 2 u 1, njega i estetika u jednom.

L’Oreal Skin Paradise neće prekriti na vašem licu nedostatke kao puder, pa možda neće biti prvi izbor onih sa problematičnijom kožom, međutim, ona tako lijepo ujednačava ten, bez da kožu dodatno zatvara, i čini je blistavom. Najvažnije od svega, odaje izgled svježine na koži, a to je upravo što koži i treba u ove toplije dane.

NAPIŠI KOMENTAR

5 × 2 =