Sorry, no posts matched your criteria.

U čemu je tajna isklesane figure kraljice Letizie

Španska kraljica Letizia osim što plijeni svojim modnim izgledom, također drži i do besprijekorne figure. Zato nije čudno što je ona zvijezda gotovo svake naslovnice u svojoj zemlji. Naročito je zanimljiv njen odnos prema tjelovježbi, a svoje isklesane trbušne mišiće pokazala je prije nekoliko dana u ružičastoj haljini, izrezanoj u predjelu struka. S haljinom se postiže i sjajan efekt maksimalno stanjenog struka. Za mnoge, ova haljina bi bila riskantan potez, ali za kraljicu Španije nije, jer njena figura je isklesana do savršenstva. U čemu je tajna?

Kraljica, pišu španski mediji, puno vježba i zdravo se hrani (na njenom meniju nema šećera i alkohola). Također,bavi se jogom, vozi bicikl i radi treninge snage zahvaljujući kojima ima zategnute ruke i stomak.

Letizia će uskoro proslaviti 50-ti rođendan i ovo je tajna njene vitalnosti i isklesane figure.

VJEŽBA ZA TRBUŠNE MIŠIĆE

Najjednostavnija i najučinkovitija vježba za trbušne mišiće je vježba vlastitim tijelom. Možete je raditi u svom domu. Potrebno je leći na leđa, osloniti se na laktove u ravnini ramena i podići trbuh kako bismo s nogama napravili ravnu liniju. U tom položaju zadržite se između 20 i 30 sekundi, a zatim odmorite 10-15 sekundi. Vježba se ponavlja osam puta.

ISHRANA

Izbjegavajte loše masti i šećere. Kraljica svoju prehranu temelji na povrću i proteinima. Ugljikohidrati u malim porcijama ključni su za energiju za vježbanje.


KREME ZA UČVRŠĆIVANJE KOŽE

Kozmetika nije čudotvorna ali jako pomaže da koža bude ljepša, glađa i mlađa. Kao i kod specifičnih krema protiv celulita, postoje specifične kreme za trbuh koje su savršena nadopuna vježbanju i prehrani. Jedan od najprodavanijih je E’lifexir emulzija za smanjenje/učvršćivanje ravnog trbuha, koja posebno uklanja masnoću s područja trbuha i vraća čvrstoću koži kako bi pokazala ravan, čvrst i zategnut trbuh.

PITI VODU

Hidratacija je apsolutno neophodna kako bi se izbjeglo zadržavanje tekućine i kako bi koža izgledala ljepše. Dnevno je potrebno piti minimalno dvije litre vode.

SVAKODNEVNE ŠETNJE

Od 30-te godine metabolizam postaje sporiji što prouzrokuje lakše nakupljanje masnoće na određenim područjima kao što je trbuh. Kraljica to zna i osim što radi na mišićima i fleksibilnosti, radi i na kardio kondiciji.

NAPIŠI KOMENTAR

fifteen + 16 =