Sorry, no posts matched your criteria.

Odaberi nude ruž prema tonu svoje kože: Donosimo 12 najljepših nijansi

Make-up brendovi posebnu pažnju poklanjaju nude ruževima. Neke potrošačke studije pokazuju da je najpopularnija boja ruža, zbog čega je prozvan i malom crnom haljinom za usne. Ovu nijansu možete nositi u svim sezonama, svim prilikama, i kombinirati sa svim stilovima. Važno je samo da izaberete pravu nijansu za ton svoje kože, jer ne želite ostaviti dojam ispraznog/beživotnog looka, zar ne?

Evo kako ćete izabrati nude ruž za svijetli, srednji, maslinasti i tamni ton kože.

SVIJETLI TON KOŽE

Ako imate svijetlu kožu za vas nisu nude ruževi žutih nijansi, kao ni oni koji imaju narandžastu nijansu, jer će s njima blijedi ten izgledati žućkast. Bitrajte nijansu ruža koja ima svijetloružičaste podtonove. S njima nećete izgledati poput porculanskih lutki.

Mat završetak


Natural završetak


Glossy završetak


SREDNJI TON

Prilikom odabira nude ruževa za srednje tonove kože, potražite svjetlucavu nijansu s breskvastim ili ružičastim podtonovima. Vodite računa da, neovisno o tome, koju nijansu nude ruža ste izabrali, da ona bude uvijek malo svjetlija ili tamnija od vašeg prirodnog tena. Dakle, ne birajte nude boju ruža koja je previše slična vašem tonu kože, jer će vam se tako usne potpuno stopiti s kožom. Također, birajte  formule koje duže traju na usnama, kako ne biste tokom dana gubili vrijeme na stalne korekcije.

Mat završetak


Natural završetak


Glossy završetak


MASLINASTI TON

Peachy nude ruževi izbalansirat će zelene podtonove u maslinastim tonovima kože i dodati toplinu vašem izgledu, dok svijetlo zlatni bež nude ruž za usne može upotpuniti vaš maslinasti ten.

Mat završetak


Natural završetak


Glossy završetak


TAMNI TON

Kada kupujete nude ruž za tamne tonove kože, mnogo je opcija koje vam stoje na raspolaganju, od karamelni nude, ljubičasti nude, čokoladni nude i drugi. Ako imate dublji ton kože s crvenim ili plavim podtonovima, odaberite tamnije varijante nude ruža.

Također možete odabrati prozirni, sjajni ruž koji će istaknuti prirodnu boju vaših usana. Izbjegavajte ruževe s previše sivih tonova.

 

Mat završetak


Natural završetak


Glossy završetak

Izvor:Loreal

NAPIŠI KOMENTAR

14 + 7 =