Sorry, no posts matched your criteria.

Sve što treba ovog ljeta: Krema koja štiti, smanjuje hiperpigmentaciju i ujednačava ten

Proizvod koji nam naročito tokom vrelih dana treba su kreme sa zaštitnim faktorom. Međutim, rijetko ko voli nekoliko puta dnevno ih aplicirati kako bi nam pružile cjelodnevnu zaštitu od štetnog djelovanja sunčevih zraka. Zato smo pronašli sjajnu kremu koja sve navedene probleme efikasno rješava – Pigment Control tinted gel-krema za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+ . Riječ je o inovativnoj zaštiti od hiperpigmentacije u toniranom obliku.

Dolazi u svijetloj i srednje tamnoj nijansi, a pruža zaštitu SPF 50+, smanjuje hiperpigmentaciju i ujednačava ten. Formula je dodatno obogaćena thiamidolom, učinkovitim i patentiranim Eucerin sastojkom koji djeluje na glavni uzrok hiperpigmentacije. Lagane i nemasne teksture za mat izgled kože, gel-krema blagog je mirisa.

Neke od njenih karakteristika su:

  • Vrlo visoka UVA i UVB zaštita za lice
  • Učinkovito smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje
  • S pigmentima u boji postiže dvostruki učinak
  • Vrhunska krema za sunčanje lica za sve tipove kože koja sprječava hiperpigmentaciju izazvanu suncem s pigmentima u boji za ujednačavanje tona kože.

„Učinkovito je smanjila apsolutno sve nepravilnosti i pigmentacije na licu. Sve mrlje su nestale, a nove se više ne pojavljuju. Napokon sam našla kremu koja mi paše u svakom smislu. Savršena podloga za make up.

„Ova kremica me oduševila. Imam prilično masnu kožu sklonu nepravilnostima koju sam uspjela dovesti do odličnog stanja koristeći odgovarajuću kozmetiku među koju spada i ova kremica. Lagana tekstura, lako se razmazuje, idealna za masnu kožu“, neki su od komentara koji se mogu pročitati u recenziji kreme.

NAPIŠI KOMENTAR

4 − two =