Sorry, no posts matched your criteria.

Jeste li spremne za barbiecore trend

Ukoliko pažljivije analizirate outfite poznatih žena u posljednje vrijeme vidjet ćete da su mnoge u modu vratile nostalgične komade iz ’80-ih godina. To su stajlinzi u stilu poznate lutke barbie i u rozoj boji. Na TikToku hashtag barbiecore ima osam miliona pregleda, a to je samo pokazatelj da je Moschino 2019.godine svojim outfitom kojeg je nosila pjevačica Kacey Musgraves na Met Gali, dobro predvidio da će se barbiecore trend u godinama pred nama vratiti još snažniji nego što je bio ranije.

Zendaya Foto credit:Laurent Zabulon / ABACA / INSTARimages


Valentino je ove godine PP Pink kolekcijom napravio homage ovom trendu i rozoj boji. Pink boja je na radaru mnogih poznatih žena kao što su:Gigi Hadid i Nicola Peltz Beckham. I morate priznati da kada gledamo njihove outfite, prekrasna pink boja nas vraća u djetinjstvo. Rozu od glave do pete danas nose i Kim Kardashian, Hailey Bieber i Anne Hathaway!

Anne Hathaway Foto credit:Valentino


Ako razmišljate o tome kako inspiraciju barbiecore stila možete preslikati na svoju odjeću, ne zaboravite da sve odvažno i svijetlo leži u srži barbiecore identiteta. Ako ružičasta nije boja koju volite često nositi, možete birati narandžaste i zelene tonove. Možda je samo pitanje vremena kada ćete poželjeti kreirati look u pink boji. U nastavku donosimo nekoliko sjajnih komada u Pink boji.

Et Ochs


Jacquemas


Valentino


Amina Muaddi


Blumarine


Balmain + Barbie


Jonathan Simkhai


Alexander McQueen


Foto credit (naslovna dizajn Canva)

NAPIŠI KOMENTAR

6 + 12 =