Sorry, no posts matched your criteria.

They Did It! Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck

Jennifer Lopez i Ben Affleck su se vjenčali u subotu u Las Vegasu. Vijest je u biltenu JLo fanova objavila Lopez napisavši da je ponoćno vjenčanje u maloj bijeloj vjenčanoj kapeli bila najbolja noć u njihovim životima, dodajući kako su vjenčanju prisustvovala i njihova djeca.

“Odletjeli smo u Vegas. Stigli smo u kapelicu malo prije ponoći i u redu sa još četiri para čekali da se vjenčamo. Iza nas su stajala dvojica muškaraca, držala su se za ruke. Ispred nas, mladi par koji je prešao tri sata vožnje od Victorvillea na drugi rođendan svoje kćerke. Svi mi želimo istu stvar: objaviti svoju ljubav svijetu kroz drevni i gotovo univerzalni simbol braka.Kako smo jedva stigli do ponoći, u kapelici su ljubazno ostali otvoreni još nekoliko minuta kasnije, dopustili su nam da se slikamo u ružičastom Cadillac kabrioletu, koji je očito nekad koristio sam kralj (ali da smo htjeli da se pojavi i sam Elvis, to je dodatno koštalo, a on je bio u krevetu)”, napisala je Lopez u biltenu.

Jennifer je nosila vjenčanicu iz starog filma, dok je Affleck nosio sako iz svog ormara.

“Na kraju je to bilo najbolje vjenčanje koje smo mogli zamisliti. Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva i vrijedna čekanja. Dvadeset godina strpljiva. S ljubavlju, gospođa Jennifer Lynn Affleck”, napisala je Lopez.

Affleck se još nije javno oglasio. Predstavnici bračnog para još uvijek nisu poslala službena saopćenja. Dokumenti iz matičnog ureda pokazuju kako je par dobio dozvolu za vjenčanje u okrugu Clark, Nevada, 16. jula, na kojoj su potpisani Benjamin Gezi Affleck i Jennifer Lopez.

Podsjećamo, par, kojem su fanovi dali ime Benifer zaruke je obznanio u aprilu, kada je Lopez podijelila video na kojem nosi golemi zeleni zaručnički prsten.

Za njihovu ljubav najzaslužniji je film Gigl. Naime,nakon što su zajedno glumili u ovoj romantičnoj komediji 2002. godine, ubrzo su počeli izlaziti. Godinu kasnije su se zaručili, ali iste godine preko glasnogovornika su poručili da su odgodili vjenčanje zbog pretjerane medijske pažnje, te su zaruke raskinuli nekoliko mjeseci kasnije.

Njihovi ljubavni životi bili su predmet mnogih javnih rasprava i nagađanja. Nakon što su se razišli, Affleck je oženio glumicu Jennifer Garner s kojom ima troje djece, a Lopez se udala za pjevača Marca Anthonyja, s kojim ima blizance.

Lopez i Affleck obnovili su svoju vezu tokom pandemije koronavirusa, a slike njihovog randevua preplavile su internet u proljeće 2021. godine.

Affleck je 2020.godine priznao u intervjuu za The New York Times kako se posljednjih godina bori s alkoholizmom i izazovima mentalnog zdravlja, te da je razvod od Garner 2018.godine nešto zbog čega osjeća najveće žaljenje u svom životu. Lopez i Anthony razveli su se 2014.

Lopez je na svom Instagramu pokazala vjenčani prsten


Lopez se 2019., zaručila za bivšeg njujorškog Yankeeja Alexa Rodrigueza, dok je Affleck hodao s glumicom Anom de Armas. Obje veze okončane su 2021.

U februaru je gostujući u showu Ellen DeGeneres Lopez govorila o svojoj vezi s Affleckom kazavši da nije očekivala da će mu se vratiti nakon gotovo dva desetljeća.

“Mislim da niko nije bio više iznenađen od nas”, rekla je uz smijeh i dodala: “To je prekrasna stvar.”

NAPIŠI KOMENTAR

nine + eighteen =