Sorry, no posts matched your criteria.

Kakvo rublje nose odrasle žene

Koje donje rublje nositi ako želimo da se stvari malo zagriju u spavaćoj sobi, ili ako želimo da se mi same lijepo osjećamo? Da li ga uopće nositi, i postoji li dobna granica nakon koje ženi nije preporučljivo nositi tange, podvezice i drugo seksi rublje?

Ovo su pitanja koja prolaze kroz glavu mnogima od vas, koje želite i dalje, neovisno o svojoj dobi, uživati u lijepom donjem rublju i ni pokoju cijenu se ne želite odreći tog užitka.

Ko uopće odlučuje kako donje rublje treba izgledati, muškarci i njihov stereotipni san o čipkama, bikini gaćicama i slično, ili žene? Ovo pitanje postalo je naročito aktuelno s #MeToo pokretom, koje je pokrenulo pitanja i debate o ženskom osnaživanju na svim poljima.

Christian Dior jednom je rekao: “Prava elegancija je svugdje. Pogotovo u stvarima koje se ne vide”. Tako, da samo od vas zavisi kako ćete definirati eleganciju u tom smislu.

Ako volite nositi podvezice, prozirni negliže, tange i bikini donje rublje, tada i nastavite nositi te stvari!. Cora Harrington, autorica knjige Intimate Detail: How to Choose, Wear and Love Lingerie, kaže da ne postoji dobna granica i nije nimalo smiješno još uvijek uživati ​​u tim stvarima.

Sada kada smo zaključili da samo vi određujete do kada ćete nositi određeno donje rublje, a ne neki pokret, psiholog, stilist, muškarac i slično, ne bi bilo loše da obratite pažnju na nekoliko korisnih savjeta, koji se tiču dobrog stila i zdravlja.

Elizabeth Taylor u filmu “Mačka na vrućem limenom krovu” Foto credit:Pinterest


Ako volite tange, nije problem nosite ih, preporučujemo da to činite naprimjer u spavaćoj sobi, a ne u teretani dok vježbate ili da danonoćno ne izlazite iz tog modela gaćica. Zašto? Ne želite sigurno da vam se preko tange bakterije povezane s anusom približe vagini ili mokraćovodu.

Foto credit:Taisiia Sheastopal/Unsplash


Vodite računa da rublje koje nosite nije ni preveliko ni preusko. I jedno i drugo ružno je za gledati.

Ne stoji svakome isti oblik gaćica. Postoji pet osnovnih tipova stražnjice koje zahtijevaju i oblik donjeg rublja prilagođen sebi. Provjerite odgovaraju li vam kvadratne gaćice, one V-oblika ili A-oblika, više ili manje rezane u preponama…

Ako već ne možete bez sintetičkog čipkastog rublja, onda povedite računa da barem onaj dio koji prijanja uz vaginu bude od pamuka. Svileno i sintetičko rublje nosite samo u određenim prilikama, a pronađite seksi pamučno rublje za svaki dan.

Gwyneth Paltrow Foto credit:Bryan Bedder za Goop


A zašto ne biste razmislile i o drugim opcijama, slip dress naprimjer, koja je oživjela u novim kolekcijama svjetskih dizajnera, nešto poput svilene haljine sa dubokim V izrezom sa detaljima od čipke koju je nosila Elizabeth Taylor u Mački na vrućem limenom krovu. Takve spavačica haljine nikada ne izlaze iz mode, a sigurno ćete se osjećati lijepo u njima i sa 20 i sa 50 godina.

Vrlo primamljiva varijanta su i bralette i pidžama hlače, grudnjaci bez žica koje možete kombinirati s nekim udobnim, ali još uvijek pripijenim donjim dijelom.


Foto credit (naslovna): Elise Wilcox/Unsplash

NAPIŠI KOMENTAR

3 × 2 =