Sorry, no posts matched your criteria.

Body piling je važan dio lične higijene i zdravlja kože:Faveda je proizvela savršen s aromom čokolade

Ukoliko ste na dijeti i strogo ste sebi zabranile konzumiranje čokolade, to vas ne sprječava da čokoladu ipak okusite, ali na svojoj koži. Pronašli smo savršen beauty proizvod – BODY PILING s čokoladom. Riiječ je o pilingu za tijelo s potpisom domaćeg brenda Faveda  koji odgovara svim tipovima kože. Aroma čokolade daje mu predivan miris.

Piling nanesite na vlažnu kožu, kružnim pokretima, kako bi odstranili odumrle ćelije s površinskog sloja kože. Najidealnije je da to radite grubom rukavicom za kupanje. Sačekajte nekoliko minuta i sperite tijelo mlakom vodom.

Zašto je koža lijepa nakon upotrebe Favedinog pilinga? Iz prostog razloga što je napravljen od pomno biranih i kombiniranih sastojaka kao što su: rižino brašno, kokosovo ulje, kakao puter, sabosorb MOE, decyl oleat, carbopol 940, zelena glina, čokolada u prahu, aroma čokolade.

Zašto je koži važan piling? Prije svega zbog njenog zdravlja. Sa površinskog sloja kože – epidermisa uklanja ostarjele i mrtve ćelije što ga čini i važnim dijelom lične zdravstvene higijene.

Eliminacijom sloja mrtvih ćelija sprečava se njihovo nagomilavanje na površini, poboljšava se disanje kože, a samim tim se i olakšava apsorpcija ljekovitih sastojaka iz raznih preparata koje nanosimo na njenu površinu. Ukoliko se redovno i pravilno provodi,  piling čisti, hidrira i daje koži svežiji izgled, čineći je mekšom i glatkom. A povrh svega, i to uvijek imajte na umu, njime ćete pomoći tijelu da izbaci toksine vani.

Kako naručiti Favedin body piling? Posjetite njihov webshop.

BODY PILING ČOKOLADA

 

NAPIŠI KOMENTAR

ten + 7 =