Sorry, no posts matched your criteria.

Potvrđeno, uskoro premijera druge sezone And Just Like That, sve zanima šta će se dešavati u njoj

Dugo isčekivana druga sezona And Just Like That uskoro će biti dostupna fanovima. Novu sezonu nastavka jedne od najuspješnijih TV serija ikada Seks i grad najavio je izvršni producent Michael Patrick King.

Sretan sam i uzbuđen što mogu ispričati više priča o ovim likovima koje igraju moćni i nevjerovatni glumci. Svi smo tako uzbuđeni! I baš tako…,naš se seksualni život vratio“, kazao je King uzvaničnom saopćenju HBP Max-a.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, koje pamtimo kao Carrie, Mirandu i Charlotte spremne su s nama podijeliti svoje nove avanture. Serija s potpuno drugačijim izgledom od onog u Seksu i gradu, govori o životu danas pedesetogodišnjakinja Carrie, Mirande i Charlotte, bez Samanthe (Kim Cattrall) i bez Biga (Chris Noth), koji je umro u prvoj epizodi prve sezone.

Službeni datum premijere druge sezone TV serije još nije objavljen, ali osim datuma emitiranja fanove zanima i šta će se dešavati u drugoj sezoni.

U finalu prve sezone And Just Like That…, vidjeli smo Mirandu kako napušta New York, Carrie možda spremnu za novu ljubav s kolegom podcasterom Franklynom (Ivan Hernandez), a Charlotte kako živi svoj život srednje klase i čini sve da on izgleda savršeno. O radnju u drugoj sezoni  znamo vrlo malo, ali čekamo da saznamo kakvu će dinamiku doživjeti protagonisti u savremenom društvu, bitno drugačijem od onog iz 90-ih. Zajednička nit je uvijek ista, moda.

 

 

NAPIŠI KOMENTAR

20 − 12 =