Sorry, no posts matched your criteria.

Soft Wolf Cut je frizura koja vam treba ove zime

Ukoliko imate kovrdžavu kosu i apsolutno ste bez ideje kako je stilizirati, jer mnoge ideje ne možete isprobati na tom tipu kose, relaks. Stigla je nova hit frizura. Zove se Soft Wolf Cut. Idealna je baš za vas kovrdžave i za zimu. Riječ je o evoluciji klasične frizure iz 70-ih, ali u mekšoj verziji. Ističe kovrdže, ali ne stvara pretjerani volumen, što ste najbolje mogli vidjeti na Jennifer Lopez koja je prva i počela furati trend pokazujući ga na svojim društvenim mrežama.

Soft Wolf Cut odlikuje klasični shag rez, kojim se postiže mekši i divlji izgled kose. Šiša se tako što se ostavlja mnogo unutrašnjih slojeva, zbog čega je idealan za volumeniziranje tanje kose. Trik je u načinu izvođenja koji je malo drugačiji od tradicionalnog.

Za razliku od klasičnog vučjeg kroja, kojeg odlikuju vrlo kratki slojevi u gornjem dijelu glave, njegova nova 2.0 verzija produžava se i postaje soft. Slojevi koji se prave oko lica, izgledaju izrazito duži i manje slojeviti, te poboljšavaju prirodnu teksturu kose, bez stvaranja previše radikalnih efekata. Cjelokupna silueta je stoga nježnija, zahvaljujući razlici u dužini koja se spušta od jagodičnih kostiju i gotovo dodiruje čeljust.

U nastavku pogledajte neke od lookova.
NAPIŠI KOMENTAR

5 × four =