Sorry, no posts matched your criteria.

Pristupanjem ili korištenjem usluga web portala Muun prihvaćate i slažete se s uslovima korištenja.

 

AUTORSKA PRAVA

Muun polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka) Tekstovi se mogu prenositi jedino i isključivo ukoliko su naši autori potpisani, te uz njihovo ime i prezime mora stajati naziv portala, te link na web adresu www.muun.ba

Svako drugačije korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Muun portala i podložno je tužbi.

Foto sadržaj također se ne smije preuzimati i dalje distribuirati bez prethodnog pisanog pristanka izdavača portala ZD Factory OD

 

LINKOVI NA DRUGE INTERNETSKE STRANICE

Portal Muun sadrži dokumente, podatke, informacije kao i veze s drugim internetskim stranicama u vidu linkova a koje su kreirale treće osobe. Nemamo nadzor nad gore navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama te se u potpunosti odričemo svake odgovornosti za sadržaj na internetskim stranicama koji su kreirale treće osobe.

 

ZAŠTITA VAŠIH PODATAKA

ZD Factory OD u cilju zaštite vaših podataka se obavezuje da privatne informacije koje s nama podijelite neće biti proslijeđene trećim osobama bez Vašeg prethodnog dopuštenja.

 

PROMJENA USLOVA

ZD Factory OD zadržava pravo da mijenja ili ukida izgled, sadržaj i uslove korištenja portala bez obaveze prethodne najave.

 

COOKIES

U skladu s evropskom regulativom, Muun portal koristi kolačiće (Cookies), ako bismo vam omogućili korištenje online usluge i što bolje korisničko iskustvo. Daljnim korištenjem naše web stranice, pristajete na korištenje kolačića.