Sorry, no posts matched your criteria.

Kako nositi odijela po uzoru na Meghan i Kate

Odijelo je jedan od najpraktičnijih odjevnih komada koje nikada ne izlazi iz mode. Ali, kako nositi ovu ležernu i poslovnu odjeću tako da djeluje moderno, a ne kao da smo krenuli u neku mračnu kancelariju? Pregledali smo albume na društvenim mrežama dvije ikone stila Meghan Markle i Kate Middleton (vojvotkinja od Susexa i vojvotkinja od Cambridgea), i ovo je pet pravila nošenja odijela koja su nam zapala za oko.

U JEDNOJ BOJI OD GLAVE DO PETE

Bez obzira izlazite li iz aviona, poput naprimjer Kate, ili idete na piće, monohromatsko odijelo je najjednostavniji i najotmjeniji odjevni predmet posljednjih sezona. Cijela mudrost ovog jednostavnog stajlinga je da uparite sve odjevne predmete. Tako Kate u jednom tonu crne boje nosi cipele i kaiš dok ametist preovladava na odijelu.


EKSPERIMENTIRAJTE S OVERSIZE BLEJZEROM

Kod oversized odjeće visina je jako bitna, ali sve dok vam kroj odgovara, ne možete napraviti grešku. Važno je da se sako ne skuplja u struku ili bokovima, i tako ćete postići elegantno i svježe izdanje bez obzira na to koliko ste visoki. Položaj džepova također igra ulogu, kao i dužina hlača. Ako niste sigurni savjetujte se s krojačem.

Instagram will load in the frontend.

BEZ STRAHA OD KOMBINIRANJA

Vintage Chanel blejzer i uske farmerice – kako moćna kombinacija i odlična zamjena za kompletno odijelo. U čemu je ključ ovog modnog pogotka: u ukrašenom i teksturiranom blejzeru koji privlači poglede. I naravno, savršen kroj.


MISLITE IZVAN TRADICIONALNOG

Kopčanje na sakou ne mora biti dvoredno niti jednoredno. Dugme može biti na neuobičajenom mjestu, a kroj sakoa asimetričan i opet ćete postići izgled kao da nosite klasično, tradicionalno odijelo.

Instagram will load in the frontend.

BIJELA MAJICA OTKLANJA SVAKU DILEMU

Bijela majica odlično će razbiti jednobojnu kombinaciju od glave do pete, a u njoj ćete izgledati sofisticirano i pametno. Vodite računa da je utrpate u hlače, nikako preko struka hlača.

Instagram will load in the frontend.

 

NAPIŠI KOMENTAR

two × 2 =